Kiinteistöhuoltoa sekä piharakentamista ammattitaidolla. 
 Olemme vahva ja tunnustettu toimija Salon seudulla jo vuodesta 2006.

Toimintamme kattaa kiinteistöhuollon koko pelikentän: piharakentamisen, täydelliset kiinteistöhuoltopalvelut niin  yksityis- kuin yritysasiakkaille sekä 
osaamispalvelun aina omatalkkari- ja mökkitalkkaritoiminnasta teollisuuspalveluun  ja kiinteistöpäällikön toimeen.

Kiinteistöhuolto

"Summer is gone"  Kiinteistöhuollossa satsaamme Palveluun. Anna kiinteistösi huolto yhtiölle, jolla on tarjota laaja palvelukokonaisuus ja vankka kokemus. Ruohonleikkurimme ovat jäämässä hyvin ansaitulle talvilomalle ja keräämme nyt lehdet pois, varmistamme rännit ja valmistaudumme talveen asiakaskohteissa. rivitalopanostuksemme tuottaa tulosta ja olemme saaneet toistakymmnetö uutta asiakasta syksyn aikana!

Piharakentaminen

Nyt on sesongin viimeinen pihakivetystyö
käynnissä. Tämä on ollut mahtava kesä. Salo, Paimio, Turku - yli kolmekymmentä (30) pihaa ja tilauksia jo ensi keväälle. Mahtavinta että  asiakkaamme kuljettavat ilosanomaa Kailepin työstä ja laadusta eteenpäin ja toimintaamme laajenee 
 - Kailep osaa!
Muista kotitalousvähennys!

Osaamispalvelut

Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja varsinkin moniosaamiseen. Me osaamme - me teemme
Ajamme tällä hetkelä AVUX-kiinteistöhuoltojärjestelmää ylös, josta iloa kaikille asiakkaillemme ja varsinkin B2B asiakkaille! Teemme ilmanvaihto- ja konehuollot asiakkaidemme tiloissa ja valvomme sähkön, veden ja muun materian kulutuksen, vähentääksemme kulutusta.

Ajankohtaista

Sunnuntai, Marraskuu 15, 2020, 16:22

Rakkaat asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Anteeksi että olemme olleet niin näkymättömiä nettisivuillamme. Viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet huimaa kasvua ja tekemistä meille Kailepissa. Henkilömäärämme lähentelee jo kymmentä henkilöä ja kaikki kolme toiminta-aluettamme ovat kasvussa. Kesällä apunamme olleet Aleksit, I ja II hoitivat hommansa hienosti ja pojat tulevat jatkamaan kanssamme myös talvikautena. 

Meille saa lähettää työhakemuksia, sillä kasvumme perustana on että saamme hyviä henkilöitä tiimiimme ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. 

 

Ja onhan meillä yli 100 seuraaja jo Instagramissa :-)

 
Yhteystiedot


Kailep Oy 
 Turuntie 21, 24240 Salo 
info@kailep.fi