Ajankohtaista

Perjantai, Toukokuu 15, 2020, 04:33

Kesä tulee ja lauhan talven jäljiltä on puistoissa, penkeillä, leikkipaikoilla paljon sammalta. Olemme Kailepissa kalustaneet yhden autoistamme niin sanotuksi pesuautoksi, jolla asiakkaidemme ulkotilojen ja kalusteiden pesut. Nyt on oikea aika tilata Kailepilta esimerkiksi taloyhtiönne leikkipaikan ja penkkien pesu. Ota yhteyttä ja kurvaamme pihaanne! 


Tiistai, Huhtikuu 14, 2020, 07:01

Meillä Kailepissa toimintamme kulmakivenä on  terveys ja turvallisuus.  Olemme pysyneet terveinä ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme suunnitelmien mukaisesti. Vierailemme ja työskentelemme monessa eri kohteessa ja siksi onkin tärkeätä että huolehdimme käsihygieniastamme eirtyisen hyvin. Meillä onkin käsidesipullot mukana aina kun liikumme. Pyrimme myös välttämään ylimääräisiä kontakteja ja se tuttu suomalainen kädenpuristus on nyt jätetty jäähylle. 


Maanantai, Joulukuu 23, 2019, 17:24

 

Ei lunta, ei edes loskaa! Ei asiakkaiden pihassa yhtään roskaa.

On Kailepin kalusto siis sees, juhla suuri Joulun on ees.

Haluamme kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme, työntekijöitämme ja työntekijöidemme perheitä vuodesta 2019, toivottaen Hyvää ja Rauhallista Joulua.

Tänäkin vuonna olemme ohjanneet joulukortti- ja joululahjarahamme Pelastakaa Lapset ry:n Joulukeräykseen.

 

Tontut huom: Päivystysnumeromme päivystää 24/7, myös Joulun aikana:  050 47 100 49 :-)

 


Keskiviikko, Lokakuu 23, 2019, 16:35

Kiinteistöhuollon puolella alkavat ruohonleikkuut olla menneen kesän juttuja, mutta niin vain nurmikot vaativat huolenpitoa. Lehtien keruu on täydessä käynnissä ja mallinamme on poistaa lehdet muutamasa erässä; kun eivät suostu kerralla varisemaan. 

Kun päivä sarastaa, niin katsopa ulos; olisiko sinulla tarvetta pihan siivoukselle vielä ennen talvea:

- nurmikon leikkaaminen

- lehtien keruu

- räystäskourujen puhdistus 

- pihan lanaus ja tasoittaminen

tai jotain muuta... laajasta palvelukokonaisuudestamme löytyy varmasti osaaminen ja kalusto sinunkin tarpeisiisi; oli sitten kyseessä mökki, omakotitalo, rivitalo, kerrostalo tai liike/ teollisuuskiinteistö. Kailepin siniset volkkarit suhaavat ympäri kaupunkia. 

 


Perjantai, Elokuu 9, 2019, 05:06

Leikkipaikat kuuluvat Suomessa kuluttajalainsäädännön piiriin, tavoitteena että leikkipaikoista ja niiden välineistä ei saisi aiheutua vaaraa käyttäjille. Kuvassa esimerkki taloyhtiön pihasta, jossa leikkipaikkaa päivitettiin, asentamalla turvalaatta keinujen alle sekä uusimalla ja siirtämällä hiekkalaatikko. Tilatun työn teki Kailep Oy. 

Kailep Oy on vuosikausia ollut taloyhtiöiden ja kuntien apuna kunnostamassa leikkipaikkoja. Meidän kauttamme on jatkossa mahdollista saada leikkipaikkojen turvatarkastus, joka toimii hyvänä perustana leikkipaikan uusimiseen.

Kalustomme ja osaamisemme varmistaa että saat kaiken tarvittavan avun yhdeltä luukulta - Kailepilta.
Yhteystiedot


Kailep Oy 
 Turuntie 21, 24240 Salo 
info@kailep.fi