Ajankohtaista

Torstai, Kesäkuu 11, 2020, 19:40

 

Eilen keskiviikkona (10.6) aloitimme uuden pihakivetysprojektin Halikossa, Betonilaatta Oy:n kanssa; ensimmäisen päivän jälkeen, vaikka ei vielä kiviä maassa, niin asiakkaat ihailivat pohjien tekoa ja lopputulosta - neljän maissa vielä Mathildedaliin missä tiimi pakersi upeasti aidan pystytyksen kanssa - paahtavien auringon säteiden alla. Olisihan tässäkin jo, mutta vielä kävin kotimatkalla luovuttamassa edellispäivänä valmistuneen noppakivi-projektin asiakkaalle, joka tilasi meiltä saman tien seuraavan työn - en väitä että kaikki päivät olisivat vastaavanlaisia - mutta kyllä tällainen päivä motivoi; niin minua kuin huippuosaavaa tiimiä! 


Keskiviikko, Kesäkuu 3, 2020, 18:22

Tällä viikolla olemme ehtineet saada valmiiksi rivitaloyhtiön "face-liftin" niin talojen ympäriltä kuin pihastakin. Kurtturuusut ja jo parhaat päivänsä nähnyt hiekkalaatikko sai mennä. Uusi murske ja multa pihaan - mikä muutos!

Loppuviikosta aloitamme vielä aitaprojektin Meri-Teijossa, kerrostalon virkistysalueen päivityksen ja ehdimme myös pihakivetyksen pariin turkulaiseen omakotitaloon. Kolme tiimiä täydessä vauhdissa ja lisäksi vielä tiimi Salossa kiinteistöhuollon toimissa ja nurmikoita leikkaamassa. Ei siis ihme että olemme taas saaneet lisätä pakettiautokalustoamme - kiitos asiakkaidemme :-)

 

Me myös rekrytoimme - olisitko sinä kiinnostunut Salon alueen laajimman palvelukonseptin omaavasta kiinteistöhuoltoyhtiöstä - Kiinnostuitko? laita viestiä meille: info@kailep.fi


Perjantai, Toukokuu 15, 2020, 04:33

Kesä tulee ja lauhan talven jäljiltä on puistoissa, penkeillä, leikkipaikoilla paljon sammalta. Olemme Kailepissa kalustaneet yhden autoistamme niin sanotuksi pesuautoksi, jolla asiakkaidemme ulkotilojen ja kalusteiden pesut. Nyt on oikea aika tilata Kailepilta esimerkiksi taloyhtiönne leikkipaikan ja penkkien pesu. Ota yhteyttä ja kurvaamme pihaanne! 


Tiistai, Huhtikuu 14, 2020, 07:01

Meillä Kailepissa toimintamme kulmakivenä on  terveys ja turvallisuus.  Olemme pysyneet terveinä ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme suunnitelmien mukaisesti. Vierailemme ja työskentelemme monessa eri kohteessa ja siksi onkin tärkeätä että huolehdimme käsihygieniastamme eirtyisen hyvin. Meillä onkin käsidesipullot mukana aina kun liikumme. Pyrimme myös välttämään ylimääräisiä kontakteja ja se tuttu suomalainen kädenpuristus on nyt jätetty jäähylle. 


Maanantai, Joulukuu 23, 2019, 17:24

 

Ei lunta, ei edes loskaa! Ei asiakkaiden pihassa yhtään roskaa.

On Kailepin kalusto siis sees, juhla suuri Joulun on ees.

Haluamme kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme, työntekijöitämme ja työntekijöidemme perheitä vuodesta 2019, toivottaen Hyvää ja Rauhallista Joulua.

Tänäkin vuonna olemme ohjanneet joulukortti- ja joululahjarahamme Pelastakaa Lapset ry:n Joulukeräykseen.

 

Tontut huom: Päivystysnumeromme päivystää 24/7, myös Joulun aikana:  050 47 100 49 :-)

 
Yhteystiedot


Kailep Oy 
 Turuntie 21, 24240 Salo 
info@kailep.fi