Kiinteistöhuoltoa sekä maa- ja piharakentamista ammattitaidolla. 
 Olemme vahva ja tunnustettu toimija Salon seudulla jo vuodesta 2006.

Toimintamme kattaa kiinteistöhuollon koko pelikentän: maa- ja piharakentamisen, täydelliset kiinteistöhuoltopalvelut niin  yksityis- kuin yritysasiakkaille sekä 
osaamispalvelun aina omatalkkaritoiminnasta teollisuuspalveuun  ja kiinteistöpäällikön toimeen.

Kiinteistöhuolto

Talvi yllättää....
Oletko jo soittanut meille ja saanut tarjouksen - tee se heti, jätä lumityöt meille  ja nauti talvesta!
Kiinteistöhuollossa satsaamme Palveluun. Anna kiinteistösi huolto yhtiölle, jolla on tarjota laaja palvelukokonaisuus ja vankka kokemus. Meiltä hoituvat kaikki neljä vuodenaikaa ja myös sisätyöt.

Maa- ja piharakentaminen

Tiimimme on täydessä vauhdissa uusimassa ja korjaamassa pihakiveyksiä. Yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen kokonaisuuden, niin materiaalien kuin työn osalta. 
Muista kotitalousvähennys!

Osaamispalvelut

Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja varsinkin moniosaamiseen. Me osaamme - me teemme
Olemme asiakkaidemme tukena niin rakentamisessa, kuin myös ilmanvaihto- ja konehuolloissa.

Ajankohtaista

Maanantai, Toukokuu 20, 2019, 06:40

Viime viikkoina valmista on tullut pihalaatoitustöiden kanssa niin Salossa kuin Turussakin. Uusiakin tilauksia sataa mukavasti sisään. Teemme vahvaa yhteistyötä K-Rauta Meriniityn kanssa ja homma toimii!


Maanantai, Toukokuu 6, 2019, 15:01

Toukokuu tuli, lumi suli ja Kailepilla asiakkaiden pihojen ja nurmikoiden hoito ja uusiminen on täydessä vauhdissa. Olemme panostaneet yhä enemmän voimavarojamme piharakentamiseen, tarjoten toiminnan leveyttä ja vielä ammattimaisemman täyden palvelun kiinteistöhuollon. Meiltä saat valmiit projektit, suunnittelu-avusta, materiaalien hankintaan ja toteutukseen. Mikään projekti ei ole meille liian pieni ja pystymme varmasti kilpailukykyiseen hinnoitteluun, niin materiaalien kuin töidenkin osalta. Yhteistyökumppaninamme muun muassa K-Rauta Meriniitty.

Muistathan kotitalousvähennyksen antaman lisähyödyn - joten ota yhteyttä, vielä ehdit nauttimaan uudistetusta pihasta tai ajotiestä tänä kesänä!


Maanantai, Maaliskuu 18, 2019, 16:41

Vuodesta 2006 on Kailep Oy rakentanut ja uudistanut pihoja niin Salon seudun kuin laajemminkin Varsinais-Suomessa. Osaamisemme ja kättemme jäljet näkyvät kymmenillä ja taas kymmenillä pihoilla. 

Oli sitten kyseessä oma talo, rivitalo tai kerrostalo - yrityksiä unohtamatta, laitetaan projekti liikkeelle. Soitto tai sähköposti meille ja tulemme käymään. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi piha.


Keskiviikko, Helmikuu 13, 2019, 10:41

Kailep Oy on uusinut myös visuaalista ilmettään. Jatkossa tunnistat kalustomme ja myös materiaalimme uusiutuneesta ilmeestä. Teippaukset toteutamme yhteistyössä Jollmax Oy:n kanssa, laadukas ja osaava paikallinen yhteistyökumppanimme.


Tiistai, Tammikuu 8, 2019, 09:25

Kailep Oy on vuoden 2019 alusta Kiinteistötyönantajat ry:n jäsen. 

Haluamme olla mukana kehittämässä alaamme ja sen teemme parhaiten osallistumassa edunvalvontaan. Samalla sitoudumme liiton sääntöihin ja eettisiin ohjeisiin joita noudatamme kaikessa tekemisessämme.  

Merkkinä jäsenyydestämme on Kiinteistötyönantajat ry:n jäsentunnus.
Yhteystiedot


Kailep Oy 
 Turuntie 21, 24240 Salo 
info@kailep.fi