Yritys

Kailep Oy on Salon seudulla toimiva kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka toimintaan on alusta lähtien lukeutunut myös vahva osaaminen maa- ja piharakentamisessa. Yhtiö on ollut perheomistuksessa koko elinikänsä, eli vuodesta 2006 lähtien. Perheet yhtiön taustalla ovat vaihtuneet, mutta yksi omistajista on pysynyt mukana toiminnan alusta lähtien. Tämän päivän omistajina on kaksi perheyritystä. Omistajat ja yrityksen hallitus toimivat yrityksen johdon tukena tuoden pitkän ja laajan kokemuksensa Kailepin hyödyksi. 

Olemme jakaneet toimintamme kolmeen toiminta-alueeseen, eli kotoisammin ”tiimiin”. Ne ovat Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen sekä Osaamispalvelut. Toimintamme alusta lähtien olemme panostaneet henkilökuntamme moniosaamiseen ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ”kaikki yhdeltä luukulta” -periaatteella. 

Henkilökunnastamme monilla on kiinteistöhuolto-alan ammatti- tai perustutkinto. Tuemme henkilökuntamme jatkokoulutusta ja pyrimme näin varmistamaan, että osaamisemme vastaa nyt ja tulevaisuudessa meihin asetettuja vaatimuksia ja odotuksia.

Toimintamme perustamme turvallisuuteen, luotettavuuteen ja viihtyvyyteen.

Turvallisuus 
Toimintamme perustuu turvalliseen tekemiseen, jossa kiireelle ei ole sijaa. Ajattelemme ennen kuin toimimme ja otamme muut ihmiset aina huomioon toiminnassamme. Pyrimme siihen, että tapaturmia ei tulisi ja kirjaamme ja korjaamme läheltä piti -tilanteet aina niiden sattuessa. Tekevälle voi ikävä kyllä sattua, ja mehän teemme – mutta turvallisesti.

Luotettavuus 
Kailepin asiakkaana, toimittajana ja yhteistyökumppanina voit luottaa siihen, että teemme sovitun mukaisesti. Haluamme, että yhteistyömme on kirjallisesti sovittu ja tulemme myös seuraamaan asiakastyytyväisyyttä. ”Pyrimme hyvään, mutta priimaa pukkaa” voisi kuvastaa tavoitettamme. Asiakas on meille ykkönen, mutta ilman hyviä ja osaavia toimittajia ja yhteistyökumppaneita emme tavoitettamme saavuta.

Viihtyvyys 
Töissä saa olla kivaa. On varsinkin omistajien asia varmistaa, että henkilökunta viihtyy ja vie tätä viihtyvyyden tunnetta eteenpäin. Me haluamme panostaa henkilökuntamme kehitykseen niin työntekijöinä kuin ihmisinäkin, ja toimintaamme ohjaa jatkuva parantaminen – kaikessa.

Kalustomme 
Kalustomme on laaja, jotta pystymme parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan asiakkaitamme, kaivinkoneesta ruohonleikkureihin. Kiinteistöhuollossa tukeudumme Volkswagen pakettiautoihin - tunnet meidät tumman sinisestä väristä - ja kotimaiseen LM-Trac ympäristötraktoriin.

Henkilökuntamme


Henkilökunnastamme useammalla on kiinteistöhuolto-alan ammatti- tai perustutkinto. Tuemme henkilökuntamme jatkokoulutusta ja pyrimme näin varmistamaan, että osaamisemme vastaa nyt ja tulevaisuudessa meihin asetettuja vaatimuksia ja odotuksia.

Mika Linsén 

Palvelupäällikkö
Osaamispalvelut, Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen
"Kaikki paitsi purjehdus on turhaa"

Jouko “Jokke” Kanervo

Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen
“Kesäisin plantaasin kunkku”

Tomi “Tomppa” Kuloviita 

Piharakentaminen, Kiinteistöhuolto
“Kivenkova maanrakentaja”

Jani Kaste

Osaamispalvelut, Piharakentaminen, Kiinteistöhuolto

Marko Taralainen

Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen

Markku “Make” Laaksonen

Osaamispalvelut, Kiinteistöhuolto
“Hallitsee myös paarpuurin ja tyyrpuurin”

Rekrytointi käynnissä - sinä?

Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen, Osaamispalvelut

Jani Mussaari

Piharakentaminen, Kiinteistöhuolto
“Laukoo muutakin kuin vitsejä”Kalusto

Kalustomme käsittää kymmenkunta erilaista työkonetta ja autoa, kaivukoneesta ja pyöräkuormaajasta pakettiautoihin. 
Kiinteistöhuollossa tukeudumme vahvasti kotimaiseen LM-Trac-konekantaan.

Toimittajille

Kailep Oy on paikallinen toimija. Toimittajiemme valinnassa paikallisuus on myös vahvasti mukana. Pyrimme näin ollen ohjaamaan omat ostomme ja yhteistyömme paikallisille kumppaneille.  Odotamme toimittajiltamme ja alihankkijoiltamme vahvaa panostusta turvallisuuteen ja luotettavuuteen.  Laskuliikenteen osalta toivomme, että toimittajamme hyödyntävät verkkolaskutusmahdollisuuden.

Verkkolaskut

Verkkolaskutunnus: 003720162250 
 Verkkolaskuoperaattori: Maventa 
 Välittäjätunnus: 003721291126

Ajankohtaista

Maanantai, Toukokuu 20, 2019, 06:40

Viime viikkoina valmista on tullut pihalaatoitustöiden kanssa niin Salossa kuin Turussakin. Uusiakin tilauksia sataa mukavasti sisään. Teemme vahvaa yhteistyötä K-Rauta Meriniityn kanssa ja homma toimii!


Maanantai, Toukokuu 6, 2019, 15:01

Toukokuu tuli, lumi suli ja Kailepilla asiakkaiden pihojen ja nurmikoiden hoito ja uusiminen on täydessä vauhdissa. Olemme panostaneet yhä enemmän voimavarojamme piharakentamiseen, tarjoten toiminnan leveyttä ja vielä ammattimaisemman täyden palvelun kiinteistöhuollon. Meiltä saat valmiit projektit, suunnittelu-avusta, materiaalien hankintaan ja toteutukseen. Mikään projekti ei ole meille liian pieni ja pystymme varmasti kilpailukykyiseen hinnoitteluun, niin materiaalien kuin töidenkin osalta. Yhteistyökumppaninamme muun muassa K-Rauta Meriniitty.

Muistathan kotitalousvähennyksen antaman lisähyödyn - joten ota yhteyttä, vielä ehdit nauttimaan uudistetusta pihasta tai ajotiestä tänä kesänä!


Maanantai, Maaliskuu 18, 2019, 16:41

Vuodesta 2006 on Kailep Oy rakentanut ja uudistanut pihoja niin Salon seudun kuin laajemminkin Varsinais-Suomessa. Osaamisemme ja kättemme jäljet näkyvät kymmenillä ja taas kymmenillä pihoilla. 

Oli sitten kyseessä oma talo, rivitalo tai kerrostalo - yrityksiä unohtamatta, laitetaan projekti liikkeelle. Soitto tai sähköposti meille ja tulemme käymään. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi piha.


Keskiviikko, Helmikuu 13, 2019, 10:41

Kailep Oy on uusinut myös visuaalista ilmettään. Jatkossa tunnistat kalustomme ja myös materiaalimme uusiutuneesta ilmeestä. Teippaukset toteutamme yhteistyössä Jollmax Oy:n kanssa, laadukas ja osaava paikallinen yhteistyökumppanimme.


Tiistai, Tammikuu 8, 2019, 09:25

Kailep Oy on vuoden 2019 alusta Kiinteistötyönantajat ry:n jäsen. 

Haluamme olla mukana kehittämässä alaamme ja sen teemme parhaiten osallistumassa edunvalvontaan. Samalla sitoudumme liiton sääntöihin ja eettisiin ohjeisiin joita noudatamme kaikessa tekemisessämme.  

Merkkinä jäsenyydestämme on Kiinteistötyönantajat ry:n jäsentunnus.
Yhteystiedot


Kailep Oy 
 Turuntie 21, 24240 Salo 
info@kailep.fi