Yritys

Kailep Oy on Salon seudulla toimiva kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka toimintaan on alusta lähtien lukeutunut myös vahva osaaminen maa- ja piharakentamisessa. Yhtiö on ollut perheomistuksessa koko elinikänsä, eli vuodesta 2006 lähtien. Perheet yhtiön taustalla ovat vaihtuneet, mutta yksi omistajista on pysynyt mukana toiminnan alusta lähtien. Tämän päivän omistajina on kaksi perheyritystä. Omistajat ja yrityksen hallitus toimivat yrityksen johdon tukena tuoden pitkän ja laajan kokemuksensa Kailepin hyödyksi. 

Olemme jakaneet toimintamme kolmeen toiminta-alueeseen, eli kotoisammin ”tiimiin”. Ne ovat Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen sekä Osaamispalvelut. Toimintamme alusta lähtien olemme panostaneet henkilökuntamme moniosaamiseen ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ”kaikki yhdeltä luukulta” -periaatteella. 

Henkilökunnastamme monilla on kiinteistöhuolto-alan ammatti- tai perustutkinto. Tuemme henkilökuntamme jatkokoulutusta ja pyrimme näin varmistamaan, että osaamisemme vastaa nyt ja tulevaisuudessa meihin asetettuja vaatimuksia ja odotuksia.

Toimintamme perustamme turvallisuuteen, luotettavuuteen ja viihtyvyyteen.

Turvallisuus 
Toimintamme perustuu turvalliseen tekemiseen, jossa kiireelle ei ole sijaa. Ajattelemme ennen kuin toimimme ja otamme muut ihmiset aina huomioon toiminnassamme. Pyrimme siihen, että tapaturmia ei tulisi ja kirjaamme ja korjaamme läheltä piti -tilanteet aina niiden sattuessa. Tekevälle voi ikävä kyllä sattua, ja mehän teemme – mutta turvallisesti.

Luotettavuus 
Kailepin asiakkaana, toimittajana ja yhteistyökumppanina voit luottaa siihen, että teemme sovitun mukaisesti. Haluamme, että yhteistyömme on kirjallisesti sovittu ja tulemme myös seuraamaan asiakastyytyväisyyttä. ”Pyrimme hyvään, mutta priimaa pukkaa” voisi kuvastaa tavoitettamme. Asiakas on meille ykkönen, mutta ilman hyviä ja osaavia toimittajia ja yhteistyökumppaneita emme tavoitettamme saavuta.

Viihtyvyys 
Töissä saa olla kivaa. On varsinkin omistajien asia varmistaa, että henkilökunta viihtyy ja vie tätä viihtyvyyden tunnetta eteenpäin. Me haluamme panostaa henkilökuntamme kehitykseen niin työntekijöinä kuin ihmisinäkin, ja toimintaamme ohjaa jatkuva parantaminen – kaikessa.

Kalustomme 
Kalustomme on laaja, jotta pystymme parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan asiakkaitamme, kaivinkoneesta ruohonleikkureihin. Kiinteistöhuollossa tukeudumme Volkswagen pakettiautoihin - tunnet meidät tumman sinisestä väristä - ja kotimaiseen LM-Trac ympäristötraktoriin.

Henkilökuntamme


Henkilökunnastamme useammalla on kiinteistöhuolto-alan ammatti- tai perustutkinto. Tuemme henkilökuntamme jatkokoulutusta ja pyrimme näin varmistamaan, että osaamisemme vastaa nyt ja tulevaisuudessa meihin asetettuja vaatimuksia ja odotuksia.

Mika Linsén 

Palvelupäällikkö
Osaamispalvelut, Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen
"Kaikki paitsi purjehdus on turhaa"

Jouko “Jokke” Kanervo

Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen
“Kesäisin plantaasin kunkku”

Tomi “Tomppa” Kuloviita 

Piharakentaminen, Kiinteistöhuolto
“Kivenkova maanrakentaja”

Jani Kaste

Osaamispalvelut, Piharakentaminen, Kiinteistöhuolto

Marko Taralainen

Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen

Markku “Make” Laaksonen

Osaamispalvelut, Kiinteistöhuolto
“Hallitsee myös paarpuurin ja tyyrpuurin”

Rekrytointi käynnissä - sinä?

Kiinteistöhuolto, Piharakentaminen, Osaamispalvelut

Jani Mussaari

Piharakentaminen, Kiinteistöhuolto
“Laukoo muutakin kuin vitsejä”Kalusto

Kalustomme käsittää kymmenkunta erilaista työkonetta ja autoa, kaivukoneesta ja pyöräkuormaajasta pakettiautoihin. 
Kiinteistöhuollossa tukeudumme vahvasti kotimaiseen LM-Trac-konekantaan.

Toimittajille

Kailep Oy on paikallinen toimija. Toimittajiemme valinnassa paikallisuus on myös vahvasti mukana. Pyrimme näin ollen ohjaamaan omat ostomme ja yhteistyömme paikallisille kumppaneille.  Odotamme toimittajiltamme ja alihankkijoiltamme vahvaa panostusta turvallisuuteen ja luotettavuuteen.  Laskuliikenteen osalta toivomme, että toimittajamme hyödyntävät verkkolaskutusmahdollisuuden.

Verkkolaskut

Verkkolaskutunnus: 003720162250 
 Verkkolaskuoperaattori: Maventa 
 Välittäjätunnus: 003721291126

Ajankohtaista

Torstai, Kesäkuu 11, 2020, 19:40

 

Eilen keskiviikkona (10.6) aloitimme uuden pihakivetysprojektin Halikossa, Betonilaatta Oy:n kanssa; ensimmäisen päivän jälkeen, vaikka ei vielä kiviä maassa, niin asiakkaat ihailivat pohjien tekoa ja lopputulosta - neljän maissa vielä Mathildedaliin missä tiimi pakersi upeasti aidan pystytyksen kanssa - paahtavien auringon säteiden alla. Olisihan tässäkin jo, mutta vielä kävin kotimatkalla luovuttamassa edellispäivänä valmistuneen noppakivi-projektin asiakkaalle, joka tilasi meiltä saman tien seuraavan työn - en väitä että kaikki päivät olisivat vastaavanlaisia - mutta kyllä tällainen päivä motivoi; niin minua kuin huippuosaavaa tiimiä! 


Keskiviikko, Kesäkuu 3, 2020, 18:22

Tällä viikolla olemme ehtineet saada valmiiksi rivitaloyhtiön "face-liftin" niin talojen ympäriltä kuin pihastakin. Kurtturuusut ja jo parhaat päivänsä nähnyt hiekkalaatikko sai mennä. Uusi murske ja multa pihaan - mikä muutos!

Loppuviikosta aloitamme vielä aitaprojektin Meri-Teijossa, kerrostalon virkistysalueen päivityksen ja ehdimme myös pihakivetyksen pariin turkulaiseen omakotitaloon. Kolme tiimiä täydessä vauhdissa ja lisäksi vielä tiimi Salossa kiinteistöhuollon toimissa ja nurmikoita leikkaamassa. Ei siis ihme että olemme taas saaneet lisätä pakettiautokalustoamme - kiitos asiakkaidemme :-)

 

Me myös rekrytoimme - olisitko sinä kiinnostunut Salon alueen laajimman palvelukonseptin omaavasta kiinteistöhuoltoyhtiöstä - Kiinnostuitko? laita viestiä meille: info@kailep.fi


Perjantai, Toukokuu 15, 2020, 04:33

Kesä tulee ja lauhan talven jäljiltä on puistoissa, penkeillä, leikkipaikoilla paljon sammalta. Olemme Kailepissa kalustaneet yhden autoistamme niin sanotuksi pesuautoksi, jolla asiakkaidemme ulkotilojen ja kalusteiden pesut. Nyt on oikea aika tilata Kailepilta esimerkiksi taloyhtiönne leikkipaikan ja penkkien pesu. Ota yhteyttä ja kurvaamme pihaanne! 


Tiistai, Huhtikuu 14, 2020, 07:01

Meillä Kailepissa toimintamme kulmakivenä on  terveys ja turvallisuus.  Olemme pysyneet terveinä ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme suunnitelmien mukaisesti. Vierailemme ja työskentelemme monessa eri kohteessa ja siksi onkin tärkeätä että huolehdimme käsihygieniastamme eirtyisen hyvin. Meillä onkin käsidesipullot mukana aina kun liikumme. Pyrimme myös välttämään ylimääräisiä kontakteja ja se tuttu suomalainen kädenpuristus on nyt jätetty jäähylle. 


Maanantai, Joulukuu 23, 2019, 17:24

 

Ei lunta, ei edes loskaa! Ei asiakkaiden pihassa yhtään roskaa.

On Kailepin kalusto siis sees, juhla suuri Joulun on ees.

Haluamme kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme, työntekijöitämme ja työntekijöidemme perheitä vuodesta 2019, toivottaen Hyvää ja Rauhallista Joulua.

Tänäkin vuonna olemme ohjanneet joulukortti- ja joululahjarahamme Pelastakaa Lapset ry:n Joulukeräykseen.

 

Tontut huom: Päivystysnumeromme päivystää 24/7, myös Joulun aikana:  050 47 100 49 :-)

 
Yhteystiedot


Kailep Oy 
 Turuntie 21, 24240 Salo 
info@kailep.fi